Початкова школа - заклад дошкільної освіти №14 "Яскраві зірочки" ПМР

ДЕНЬ ЦЗ

20 квіт. 2018
ДЕНЬ ЦЗ

СЬОГОДНІ В ЗАКЛАДІ ПРОВЕДЕНО ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ.

У РАМКАХ МІСЯЧНИКА "БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ УЧАСНИКІВ НВП" 20 КВІТНЯ ПРОВЕДЕНО ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ. УЧНЯМ НАГАДАЛИ ПРО ДІЇ НАСЕЛЕННЯ У ВИПАДКУ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ ТЕХНОГЕННОГО ЧИ ПРИРОДНОГО ХАРАКТЕКРУ.

УЧНІ 7-9 КЛАСІВ СТАЛИ УЧАСНИКАМИ ТРЕНІНГОВОГО ЗАНЯТТЯ "ПЕРША ДОЛІКАРСЬКА ДОПОМОГА".

ТАКОЖ ПРОВЕЛИ КОМБІНОВАНУ ЕСТАФЕТУ З ЕЛЕМЕНТАМИ ВИКОНАННЯ ЗАВДАНЬ ЗА ПРОГРАМОЮ "ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ" ТА ВВІДНУ ПОЖЕЖНУ НЕБЕЗПЕКУ.

ЗАВЕРШАЛЬНИМ ЕТАПОМ БУЛА ЕВАКУАЦІЯ ШКОЛИ, ДЕ УЧНІ І ВЧИТЕЛІ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ ОБІЗНАНІСТЬ І ПІДГОТОВКУ З ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ НА ВИПАДОК НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ.